Érezz rá, mozdulj bele!

Mind’N’Core módszer
– Teljes testet célzó holisztikus mozgás program

Szétnyílt hasizom (diastasi recti), gátizom diszfunkció, krónikus derék- és ízületi fájdalmak  helyreállítására dolgozta ki Fórizs Bea testtudat- és mozgásfejlesztő tréner, kontakt improvizáció táncos, anya.

 

“Nem csak megérezteti, de el is magyarázza mit csinálj, miért és hogyan?”

A foglalkozások során az elmélet és a gyakorlat kéz a kézben jár. Amint megérted az összefüggéseket, tudatosabban kezdesz edzeni, s amint ráérzel a mozdulatokra, nagyobb eséllyel leszel képes önmagadat ellenőrizni és kijavítani.
Mindig a teljes testet célozzuk meg (szó szerint bokától tokáig) és feltérképezzük azokat a szokásokat és mozgásmintákat, melyek a regeneráció útjában állnak.

“Ne szökjél szokásokba, szokjál meg egy hatékonyabb testhasználatot!”

A Mind’N’Core lépésről-lépésre segít elsajátítani olyan komplex, funkcionális gyakorlatokat, amelyekre könnyű emlékezni, és előhívni a mindennapi tevékenységek során is, mint mosogatás, takarítás, teregetés, bevásárlás, cipekedés stb.

Mitől egyedi és különleges a MNC módszer?

– Testi tapasztaláson keresztül segít felismerni, megérteni a mozgás szervező elvét
– A kóros állapotot fenntartó szokásokat nem csak feltérképezi, hanem azokat felhasználva építi fel a korrekciós gyakorlatokat
– A hosszútávú eredmény érdekében nem csak a mozgás-rendszert, hanem az idegrendszert is célozza
Reflexes izomműködést megalapozó testhelyzetekbe hoz és érzetekkel töltött képeket hív elő a hatékonyabb ideg-izom-fascia együttműködés fejlesztésére.

“Nem kell időt kerítned a tornára, és adott mozdulatoktól óvakodnod!”

Ahelyett, hogy behatárolná, mely mozdulatokat végezheted, és melyeket nem, inkább fokozatosan képessé tesz a nehezebb gyakorlatok végrehajtására, bővíti a mozgáslehetőségeidet, hogy a napi teendőket biztonsággal, regenerálódva végezhesd.
Ha eddig eredménytelenül próbálkoztál más módszerekkel, annak az a legvalószínűbb oka, hogy nem fektettek kellő hangsúlyt a regenerációt akadályozó szokások feltárására, vagy nem a legújabb biomechanikai irányelveknek megfelelően épült fel az adott program.
Nem te vagy a béna, hanem egész egyszerűen nem azzal a módszerrel közelítettek meg, amelyre reagálni tud a tested!

A testképed a tiéd, rajtad áll, hogy milyennek éled meg!
Kerülj képbe, mozogj természetesebben, hogy egyre jobban érezd magad a testedben, mindenkor!

Mind’N’Core.TermészeTESTeljes.Mindenkor.