NEKED

DOLGOZTAM KI AZ ALÁBBI Mind’N’Core FOGLALKOZÁSOKAT:

2019. Április 13-14. Budapesti Mind’N’Core Hétvége -KattIde! 😉


További részletekhez kattints a fenti eseményre!

 

 

Mödlingi EGYÉNI és CSOPORTOS FOGLALKOZÁSOK

(1 alkalom: 60 perc, de egyéni foglalkozás esetén lehetőség van 30 perces foglalkozásra, féláron)
Jelentkezés: beaforizs@gmail.com, tárgy: MNC
(Írd meg a panaszaidat, céljaidat, mozgásos múltadat, így több időnk marad dolgozni)

 1. ONLINE egyéni: 120 €/ 5 alk. vagy 33€/alk.
  (1. alkalom: állapotfelmérés, terápiás terv készítése, házi feladat összeállítása és gyakorlása, amelynek ára lejön a bérletből)
 2. Mödlingi csoportos (max.5 fő) – ár: 20€/alk.; 50€/5 alkalmas bérlet
  Péntek: 10:00-11:00
 3. Mödlingi egyéni: (bérlet: 250€/5 alk.; 80€/ alk.)
  hétköznap 10:00-11:00 és 16:30-17:30
  hétvégén egyeztetett időpontban

Legközelebbi intenzív hétvégi kurzus: tavasszal  várható

INGYENES oktató anyagok:

(szerkesztésük, feltöltésük folyamatban van…)

VIDEÓ LEJÁTSZÁSI LISTÁK:

 
Mindezen anyagok kizárólag oktatási céllal készültek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi, gyógytornász ellátást. Saját felelősségre végezheted a gyakorlatokat. Ha elbizonytalanodsz kérd ki gyógytornászod, orvosod, személyi edződ véleményét, vagy kérdezz engem!

TIPP:
Érdemes felíratkozni a youtube csatornámra, hogy azonnal értesülj a folyamatosan bővülő lejátszási listák új, ingyenesen elérhető anyagáról!

Leginkább mindennapi élethelyzetekben, igyekszem rávezetni, hogyan hozzátok működésbe a mély izmokat gyerkőc és háztartás mellett, hogy lépten-nyomon regenerálódhassatok!
Sokkal többet ér, ha tudod, hogyan mozogj napközben, mint bármelyik szétnyílt hasizom program, ha utána visszazuhansz a kompenzáló mintáidba.
 
 • ÉRT(S)ED! menüben érhetők el azon írásaim, videóim amelyekben a core-izomzattal összefüggő problémákat, regenerációs megközelítéseket, tévhiteket és újabb kutatások alapján kidolgozott koncepciókat ismerheted meg.
 • Reggeli&Torna BLOGban (fejlesztés alatt!)
  található bejegyzésekben 2:1-ben recepteket (vagány vegán nyalánkságok &megfontolt mozulatok – m&m’s)  találsz a mindennapokra.

Gyakorlati megközelítésben adom át a legújabb biomechanikai összefüggések alapján azokat a természetes testmozgással kapcsolatos ismereteket, amelyeket bárhol, bármikor alkalmazhatsz a mindennapjaid során olyan
“izmoknak & ízületeknek megkönnyebbülést hozó finom feladatokkal  és könnyen elkészíthető ízletes falatokkal” amelyekre többnyire igaz, hogy
Szokatlan. Mindenmentes. TermészeTESTeljes.