ESEMÉNYEK / PROGRAMOK

Tavaszi Mind’N’Core Hétvége

Szétnyílt hasizom és teljes test regeneráció másképp –

  • 2019. 04. 13-14. BUDAPEST: Tavaszi Mind’N’Core Hétvége
  • 2019. 04. 30. Őriszentpéter: 10:00-12:00 Impulse-meditáció
  • 2019. 05.10. Hosszúhetény: Nomád Mind’N’Core Nap

✓ Évekkel ezelőtt szültél, mégis várandósnak néznek?
✓ Sportolnál, táncolnál, de bizonytalan vagy szabad-e, árthat-e?
✓ Hiába tornázol, mégsem tapasztalsz eredményt?

Lehet, hogy nem azzal a módszerrel közelitették meg a tested, amire reagálni tud…

Kiknek szólnak a foglalkozások?

  • szétnyílt hasizommal küzdőknek
  • krónikus derékfájósoknak
  • vizelettartási problémában érintetteknek
  • kismamáknak megelőzés céljából
  • ülő- és kertimunkát végzőknek
  • gyógytornászoknak, jóga és Pilates oktatóknak, személyi edzőknek (nem képzés, hanem saját élmény!)
  • Van három kívánságuk 😉

Foglalkozások részletes leírásához kattints az alábbi nevekre: !

Mind’N’Core Impulse meditáció: “Szokás szelidítő tréning”

Ellazított helyzetben egy belülről indított impulzus mentén átmozgatjuk az ízületeinket, megfigyeljük mozgás-mintáinkat, s azokat szükség esetén korrigáljuk egy összerendezettséget hozó fókusz, érintés, kép révén. Majd a régi szokást új mintába öltöztetve nem levetjük, hanem integráljuk egy ismétlődő, ritmikusan áramló mozdulat segítségével.


COR(r)E-Active Kontakt Improvizáció: “Törzs-fűző tréning”

Az impulse meditáció során is előforduló mozdulatokat többféle megközelítésben, komplexebb helyzetekbe ágyazva járjuk körül. A kontakt improvizációs elemek révén nem csak további új mozdulatokkal bővítjük a mozgásrepertoárunk, hanem árnyaltabb mozgásminőségek megtapasztalására is lehetőség nyílik a párban és trióban végzett gyakorlatok révén.

Mind az Impulse, mind a COR(r)E-Active különálló foglalkozásokként is teljesen megállják a helyüket, azonban egymásra épülő tartalmuknak köszönhetően, remek kegészítői egymásnak.

Flip-Flow családi improvizáció & Mind’N’Core :“Családi wellness”

Tartásjavító és Core-izomzatot is fejlesztő játékos gyakorlatokon keresztül kapcsolódunk a testünkhöz és egymáshoz. A hangsúly sokkal inkább a közös alkotás élményén, egymásra figyelés örömén, mintsem a mozdulatok helyes kivitelezésén van. Azonban azok számára, akik részt vetek korábbi Mind’N’Core foglalkozáson remek “terepgyakorlat” arra, hogy valós helyzetekbe átültessék, családi körben is alkalmazzák a tanultakat.
Ezt a foglalkozást két nyelven: angolul és magyarul tartjuk közösen a párommal


PIKNIK: “Kerek-pokróc beszélgetés”

A felkészülési időszak, és a foglalkozások alatt felmerülő kérdéseket járjuk körül, különös hangsúlyt fektetve a Mind’N’Core mindennapokba csempészéséről, valamint a korrekciós elvek elméleti hátteréről, közérthető, szemléletes, akár játékos formában .

FIGYELJ!
árak, csomagok: BUDAPESTI foglalkozásokra vonatkoznak!
Azonban kérlek olvasd el az ártáblázat alatti részt is mielőtt kattintasz
Őriszentpéter KATT IDE!
Hosszúhetény és Pécs környéke KATT IDE!

A program része egy online felkészülési és egy utánkövetéses folyamat is!

Mind’N’Core FOGLALKOZÁS összehasonlító táblázat

Helyszín: Szüerro Tánciskola, BUDAPEST 1067, Eötvös u. 50. https://goo.gl/maps/81S8geP7Z9


Amit fontosnak tartok tisztázni

Attól regenerálódsz, ahogy a mindennapokban mozogsz, nem attól, hogy mindennap tornázol…
A Mind’N’Core módszer a gyakorlatok hétköznapokba való automatikus, önálló beillesztését tekinti céljának. Ezért kifejezetten olyan mozdulatokat tanít, amelyek a mindennapi életet könnyítik meg.

Nem a testmozgásért tornázunk, hanem a természetesebb testhasználatért!
Ezért főleg azoknak javasolt, akik hajlandóak időt szánni a testük megfigyelésére, és elmélyülni a testérzetek megtapasztalásában.
Ehhez a távoktatás adta velemennnyi elérhető formájában igyekszem rendelkezésre állni, számos már elkészült és még készülőben lévő oktató videó segítségével.

A szakember nyújtotta személyes találkozásokat tartom a leghatékonyabbnak, ám félrevezető volna azt állítani, hogy otthoni, önálló gyakorlatvégzéssel nem érhető el ugyanaz az eredmény.
Van olyan eset, ahol elengedhetetlen a szakember felkeresése, és majd ugyanennyi eset van, ahol remekül regenerálódhatsz otthonról, el sem mozdulva a kisbabád mellől.
Ha velem mozogsz online vagy offline, igyekszünk a maximumot kihozni az online lehetőségeidből, és azonnal továbbirányítalak, ha kompetenciám határához érünk.

Az egyéni képességek mellett lginkább a tenni akarás, odafigyelés határozza meg a sikert, valamint a módszerbe és a belém vetett bizalom, amely a saját önbizalmadra is jótákonyan visszahat!
Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a hozzám fordulók értsék az összefüggéseket, átlássák mit és miért végzünk? Azok a vendégeim, akikkel online dolgozom gyakran hamarabb érnek el eredményt, mint akikkel személyesen találkozom. A skype-os óra alatt kicsit ugyanis magukra vannak hagyva. Mivel nem érinthetem meg őket, csupán a saját érzékelésükre támaszkodhatnak, amelyről nekem folyamatos visszajelzést kérek, így eleve önálló munkamódot szoknak meg.

Az alábbi Mind’N’Core foglalkozások elindítanak a regeneráció útján, hogy meddig jutsz el, az főleg rajtad múlik… én örömmel támogatlak ingyenes és fizetős szolgáltatások keretében.

ISMERJ MEG!
Mind’N’Core Fórizs Beával…” facebook oldalamon nyomon követheted a munkámat, csak jusson eszedbe like-olni, és beállítani a „követés” funkciót.
Ha még jobban szeretnél elmélyülni a témában, csatlakozz az oldal zárt, női csoportjához: „Szétnyílt hasizom – segítség!”
Amennyiben nincs facebook fiókod, itt a honlapomon keresztül is elérheted a legfontosabb infókat, vagy írhatsz emailt: beaforizs@gmail.com -ra.
Emlékezz! Nincs rossz kérdés és sosem késő! (kivéve, ha mindig holnapra halasztod)

Kerülj képbe!
Mozogj természetesebben, hogy egyre jobban érezd magad!
Mind’N’Core. TermészeTESTeljes. Mindenkor.