RÓLAM

Fórizs Bea vagyok. A Mind’N’Core – szétnyílt hasizom, medencefenék izomdiszfunkció helyreállítását célzó mozgásprogram kidolgozója, testtudat- és mozgásfejlesztő tréner, kontakt improvizáció táncos, két kisgyerek édesanyja.

A szakmám hallatán azt gondolhatnád, hogy a test mestere vagyok. A táncban éppen ennek az elenkezőjét ismertem fel – a testem a mesterem, akárcsak számodra a tiéd.

A célom az, hogy egy olyan bárki számára könnyedén alkalmazható szemléletet, gyakorlatot, és testhasználattal kapcsolatos tudást adjak át, amelynek segítségével a saját mesteredre hallgatva, egyre többre leszel képes.

A programjaim összeállítása során arra törekszem, hogy akár otthon is biztonságosan végezhető, a mindennapok teendői közt 0-24 órában zsonglőrködő anyák rutinjába is könnyedén beilleszthető funkcionális , mindennapi mozdulatokra épüljenek a gyakorlatok, és hogy az elért eredmény életvitelszerűen fenntartható legyen. Nem kínálok gyors megoldást, viszont azonnal alkalmazható komplex segítséget nyújtok, hosszútávon.

SEGÍTEK NEKED:

  • HELYREÁLLÍTANI a funkcionális és reflexes core-izomzatot, hogy javíts és ne ronts az állapotodon a napi tevékenységek során azzal, ahogyan a testedet használod
  • MEGÉREZNI, hogyan hozd működésbe a megfelelő izmokat, hogy tüsszentés, köhögés, nevetés, futás, ugrás, súlyemelés során se aggódj cseppet se az elcseppenő cseppek felől
  • MEGÉRTENI az összefüggéseket a testtartás és a mozgászervi panaszok közt, hogy képes legyél felismerni azokat a szokásokat, gyakorlatokat, amelyek támogatják és amelyek gátolják a regenerációt
  • MEGERŐSÍTENI a tested, hogy kompromisszumok kötése helyett, biztonságos módosításokat alkalmazhass, így csalóka kompenzációk helyett hatékonyan mozoghass, és eredményesebben edzhess
  • RENDSZERBE FOGLALNI a tapasztalatokat, hogy különálló gyakorlatok helyett, összeállhasson a mozdulatok egysége olyan képzéssé, amellyel helyreállíthatod a szétnyílt hasizmodat, erősítheted a törzsfűződet és fejlesztheted a gátizomzatodat.

 

Ismerd meg a saját történetem!

 

Talán többet mond, hogy más mit mond rólam:

Én szoktam ajánlani a csoportod és a módszered pacienseimnek, akiknek dolga van a hasizmával, vagy derékfájásával. Sok kérdésem szokott felmerülni a core-al kapcsolatos eddigi tanulmányaimmal részben ellentétes tanításaid kapcsán, de amióta megfogadom a tanácsaidat, az enyém már több helyzetben tud automatizálódni és ez az én testfelépítésemben (skoliózis, lumboischialgia, lumbalizált sacralis csigolya..) nagyon sokat javít az életminőségemen. És ezért nagyon hálás vagyok!
Nagyon inspiráló vagy, nagyon szeretem a természetességet, amivel mindezt a tudást átadod és csodálatos látni, ahogy növekszik az a közeg és közösség, akik szeretnének segíteni magukon és tenni valamit mindezért aktívan. Ennek a legjobb útját- az állandó önmegfigyelést, önreflexiót, lelassulást, türelmet és tudatosságot tanítod a testen keresztül, amit mindig is szerettem volna- rettentő zseniális látni, ahogyan ez működik.

(gyógytornász, gyógymasszőr)

Még több véleményt szeretnék látni

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük